Tájékoztassa
 partnerét!

 E-mail cím:
 
AZ EURÓPAI KERESKEDELEM NAPJA - november 6.
Együtt a Vásárlókért!Tisztelt Kereskedelmi Partnerünk!

Az EURÓPAI KERESKEDELEM NAPJA eseménysorozatot a brüsszeli EuroCommerce hívta életre, ami az Európa Parlement mellé rendelt kereskedelmi lobby-szervezet.
Az EURÓPAI KERESKEDELEM NAPJA rendezvény fő üzenete, hogy a kereskedelmet, mint a legnagyobb GDP termelőt, ÁFA termelőt és adótermelőt, valamint mint a legnagyobb munkaerő piacot jelentő szektort fókuszba állítsa a média segítségével.

2005. és 2006. november 5-én - eddig már két alkalommal alkalommal - rendeztük meg Magyarországon az Európai Kereskedelem Napja rendezvénysorozatot.


Az Országgyűlés 2007-től JELES NAPPÁ nyilvánította az Európai Kereskedelem Napját!

A számos fórumon rendkívül sikeresnek ítélt rendezvény fővédnöke 2005-ben Gyurcsány Ferenc, szakmai védnöke pedig Kóka János volt, majd az esemény 2006-os fővédnöke Kóka Jánost gazdasági miniszter úr volt.

A rendezvénynek fő üzenete és szlogenje: Együtt a vásárlókért!


Célunk egyidejűleg bemutatni azt is, hogy mennyivel járul hozzá a kereskedelem a nemzetgazdaság teljesítményéhez, milyen a szerepe a foglalkoztatottságban és melyek a legsürgetőbb feladatai, melyek megoldásában szándéka együttműködni a beszállítókkal, szolgáltatókkal is. A rendezvénysorozat kulcseseménye az a szakmai fórum, melyen a kereskedelmi érdekképviseletek vezetői vázolják fel gondolataikat, elképzeléseiket. A kereskedők célja erősíteni a kereskedelem elismertségét és a közvélemény előtt rávilágítani arra, milyen értékeket kínál a kereskedelem a vásárlóknak, a társadalomnak, építve természetesen üzleti - beszállító és szolgáltató - parnereire.

A szervezők célkitűzése, hogy a központi szakmai rendezvényen, valamint az országos aznapi akciókban - egyéni szervezés által - a kereskedelmi szereplők minél nagyobb számban vegyenek részt.

A keresztszponzoráció által minden résztvevőnk számára biztosítunk minden lehetséges megjelenést, melyek értelmében a résztvevőket minden saját médiafelületünkön megjelentetjük.

Nagy népszerűségnek örvendnek az olyan egyéni kezdeményezések, mely keretein belül apróbb ajándékokkal lepték meg aznap a betérő vásárlókat (pl: csokipénz ) és ebben az évben is örömmel üdvözlünk minden sajátos ötletet a nap ünneppé tételére.

Megtisztelő figyelmét köszönjük, bízva benne, hogy rendezvényünk támogatói között köszönthetjük Önt és Vállalkozását.

Tisztelettel,

Krisán László
elnök
az Európai Kereskedelem Napja Bizottság


Társszervezetek: