Tájékoztassa
 partnerét!

 E-mail cím:
 


Európai Kereskedelem Napja Rendezvény 2010. november 3.
Együtt a Vásárlókért!
Az EuroCommerce európai kereskedelmi lobby szervezet által, 2005-ben hagyományteremtő szándékkal útjára indított Európai Kereskedelem Napja című eseménysorozat az elmúlt 5 év során példás sikerrel zárult, melyet nagymértékben köszönhetőek azon partnereinknek, akik felismerték és elfogadták az összefogás fontosságát!
Az idei VI. Európai Kereskedelem Napja program szervezése megkezdődött és a kezdeményezés fontosságára tekintettel az eseménysorozat szervezői idén is nagy nyilvánosságot kapó rendezvényt kívánnak ez év november 3-án a Corinthia Grand Hotel Royalban megvalósítani.

A rendezvény minden évben aktuális témaköröket vesz napirendjére.

A novemberi konferencia - "Verseny, Foglalkoztatás, Kereskedelem" jelszó jegyében - mindezek érdemi megvitatását, a hazai és nemzetközi tapasztalatok átadását, a szakmai és politikai döntéshozókkal történő eredmény-centrikus párbeszédet segíti. A nagyszabású rendezvény központi témájának a munkaerőpiacot, annak szerepét, fontosságát, hiányosságait és javítását elősegítő elképzeléseket jelöljük meg.

Az Európai Kereskedelem Napja rendezvény fő üzenete, hogy a kereskedelmet, - mint az egyik legnagyobb GDP előállító, a legnagyobb ÁFA - befizető és a legtöbb munkavállalót foglalkoztató ágazatot - fókuszba állítsa.

Az unió országaiban a kereskedelemben dolgozók száma meghaladja a 30 millió főt, a teljes európai GDP 11% - át a kereskedelmi szektor adja, Magyarországon pedig 530 ezren dolgoznak az ágazatban, amely 8.000 milliárd forintnál nagyobb kiskereskedelmi forgalmat realizál.

A rendezvény fő üzenete : Együtt a vásárlókért!

Az Európai Kereskedelem Napja rendezvény idei évi fővédnökének felkértük Orbán Viktor miniszterelnök urat, aki reméljük, személyesen is megtiszteli az eseményt, a szakmai védnöki tisztségre való felkéréseket elfogadó Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter úrral és Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes úrral együtt.

Idén is Partnerünk valamennyi országos kereskedelmi érdekvédelmi szervezet: így a az Országos Kereskedelmi Szövetség (OKSZ), a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK), az Általános Fogyasztási Szövetkezetek és Kereskedelmi Társaságok Országos Szövetsége (ÁFEOSZ), a Kereskedők és Vendéglátók Országos Érdekképviseleti Szövetsége (KISOSZ) és a Magyar Bevásárlóközpontok Szövetsége (MBSZ) is.

Meghívottaink ez évben is az EuroCommerce vezetősége, a kormányzat témáért felelős tisztségviselői (szociális, pénzügyi és gazdasági miniszterek), a gazdasági élet fontos kiemelkedő szereplői (hazai és multinacionális vállalkozások vezetői, munkavállalói szervezetek képviselői), a kereskedelmi szövetségek képviselői és sok kiskereskedelmi partner is.

Nagy örömünkre az idei évi Rendezvény elismertségét jelzi, hogy az EuroCommerce teljes elnöksége az Európai Kereskedelem Napja Rendezvényen részt kíván venni és Steering Committee ülésüket is -melyen az uniós tagállam legfontosabb kereskedelmi szövetségeinek, szervezeteinek és vállalatainak képviselői teszik tiszteletüket - is itt kívánják megrendezni!

A 2010. évi rendezvény vonatkozásában a korábbi évek gyakorlatával megegyezően ebben az évben is számítunk a kereskedelemben érintett résztvevők egyetértésére, és aktív részvételére annak érdekében, hogy az aktuális témák megvitatásának teret adva létrejöhessen a rendezvény.

Az Európai Kereskedelem Napja megvalósulásának eredményessége érdekében, ezúton tisztelettel kérjük, hogy a rendezvényt

300.000,- Forint + ÁFA összeggel támogatni szíveskedjenek.


A szponzoráció ellenében minden saját médiafelületen megjelentetjük a támogatóinkat (meghívó, weboldal, roll-up), továbbá ingyen igényelhetnek a november 3-i rendezvényre belépőt.

Célunk, hogy a Kereskedelem Napja program, a fogyasztók minél szélesebb köréhez is eljusson, ezért a tavalyi évhez hasonlóan az idei évben egy 5 x 3 m-es molinó kihelyezésére is sor kerül, melyen támogatóink logóit kívánjuk elhelyezni és, amely a Westend City Center bevásárlóközpont egyik legforgalmasabb területén, a Millennium udvarán lesz látható november 2-4-e között (vagy 2-3-4-én) , így több tízezer ember számára lesz lehetőségünk eljuttatni üzenetünket:


Együtt a vásárlókért

Bízunk benne, hogy partnerünkként üdvözölhetjük Önöket a november 3-án megrendezésre kerülő díszeseményen.

Krisán László
elnök

VOSz Kereskedelmi Szekció
az Európai Kereskedelem Napja Szervező Bizottsága

Az együttműködő szervezetek: